WOK 24 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4438 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 0:12 Usually i order from here, and its delicious! However... this time there was something wrong with my partners food... she remarked it tasted off and didnt finish eating and few hours later shes suffering from stomache cramps and upset stomache...
31 jan 2023 om 21:02 Eten kwam koud aan Jammer!
30 jan 2023 om 20:16 Komt the last. Geen goede deal voor de prijs. Het eten is ook te vet
28 jan 2023 om 20:53 2 UUR GEWACHT. Drama
27 jan 2023 om 15:39 Beautifully in time delivery. Food good but little dry, we like more sauce on rice dish.
26 jan 2023 om 11:37 Goede bezorger, eten heerlijk
26 jan 2023 om 7:29 Kanker hoeren weld Kehba van bezorger K zeg in die kk Brief niet aanbellen wat doet die weld Kehba hij belt kanker hard aan heel die osso wakker n3al tabonmok komt ie nog kk snel lopen om me galerij sir Thauwa kanker zemmel kk mongool opkkr met hem
22 jan 2023 om 16:09 Ok had een wok samengesteld met Thaise curry, vond het best wel droog, saus was niet echt te proeven waardoor rijst best droog proeft. Een andere wok met sichuansaus was wel meer saus. Smoothies wel lekker
17 jan 2023 om 9:08 Tasty comfort food for an excellent price. Very salty, though! I don’t mind, but make sure you drink enough water after. Delivery also great.
13 jan 2023 om 10:50 Poor service. The order was never received. After waiting for 2 hours. They called to say they cannot deliver because the wrong post code was inputted. I missed dinner yesterday because of that and demand a refund as well as compensation
12 jan 2023 om 21:56 Eten was goed, maar zal er nooit meer bestellen. Levering duurde 2 uur, wilde bijna gaan slapen
12 jan 2023 om 21:54 Langer als 2 uur moeten wachten op mijn maaltijd! Vaste klant die vaker bestelt via hun eigen site ( via hun site gaat altijd super snel). Vaker gebeld en de bezorger is elke keer onderweg. Zo gaan de vaste klanten verloren.