WOK 24 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4799 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 22:29 Altijd top! Goede portie’s goed verpakt en altijd snel!
11 jun 2024 om 1:50 Veelste laat bezorgd.
8 jun 2024 om 23:49 1 product is niet meegeleverd
7 jun 2024 om 19:46 Voor het eerst besteld bij Wok24. Aangegeven bezorgmoment was stipt. Precies binnen 40 min bezorgd (afstand 5km). Eten was ook heerlijk, niet droog, warm, voldoende saus en groente. De extra snacks waren ook lekker. 2e bestelling zal zeker volgen.
2 jun 2024 om 23:54 Ik bestel altijd bij wok24 echter vandaag zware teleurstelling: wok met garnalen bevatte 4 garnalen en minimaal groenten. Nooit eerder gebeurd hier. Wok met kip was ook tegenvaller, heel jammer.
1 jun 2024 om 1:40 Ik wacht al een uur op mijn bestelling en het is nog steeds niet bezorgd.
28 mei 2024 om 2:12 Top
26 mei 2024 om 0:25 Lekkere eten en snelle bezorgtijd. Het eten kwam ook nog een half uur eerder dan werd aangegeven, dus ik heb niks te klagen.
25 mei 2024 om 12:52 Bestelling kwam dik een uur te laat en daarnaast vond ik het erg veel noedels in verhouding tot kip en groenten.
23 mei 2024 om 3:18 Koude eten gekregen pffffff héél me eetlust weg van hetu wachten en klap op de vuurpijl koude eten
18 mei 2024 om 18:29 Koud.
15 mei 2024 om 2:38 Snel en lekker