WOK 24 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok 24 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 19:26 Het eten was wel ok, maar miste wel mijn extra rundvlees en kreeg andere groente dan besteld. En het heeft heel lang geduurd.
27 nov 2022 om 10:57 Goed
25 nov 2022 om 19:06 Eten was lauw, niet gewend. Daardoor niet de ervaring die we normaal hebben
25 nov 2022 om 2:01 Eten was lekker en warm. Vriendelijke bezorger.
25 nov 2022 om 1:17 food was good only - point is i ordered 4 chicken spring rolls and got 2.
22 nov 2022 om 21:01 Erg weinig ingredienten (garnalen, waren er maar 2 stuks) en bezorging was half uur te laat. En nee, deze bestelling werd niet op een zondag geplaatst, dus waren de bezorgtijden niet langer wegens drukte ;)
21 nov 2022 om 3:02 Ik kreeg niet wat ik had besteld
20 nov 2022 om 23:27 Het eten zelf was oke, maar wel erg weinig zeker als je extra bij hebt besteld. Wachttijd +1 uur extra van de beloofde bezorgtijd. Jammer normaal wel beter gewend van ze.
20 nov 2022 om 22:24 Bezorging echt veelste laat. 1 uur en 20 minuten moeten wachten terwijl de verwachting 30 tot 40 minuten zou zijn. Telefonisch op vele manieren niet bereikbaar. Eten leek wel opgewarmd, groentes erg muf…
20 nov 2022 om 20:50 De bezorging was een halfuur te laat. Er zaten stukjes vlees in terwijl ik een vegetarische wok had besteld. Het was vies en je krijgt er buikpijn van.
20 nov 2022 om 12:00 Was minder groenten en smaak heel slecht jammer
18 nov 2022 om 23:18 Groenten waren knetter hard. Smaakvan noedels was minder. heel jammer.